Tentverhuur per midweek of weekend

Feestje? Laat uw feest niet in het water vallen en huur een professionele partytent! Topslagerij Nooteboom biedt een compleet verhuur assortiment, waaronder ook tenten. Wij verhuren de tenten per midweek of weekend. Dus geen gedoe met dagverhuur; u heeft alle tijd.

Prijzen Tentverhuur

 

4 x 4 meter (20 personen)

Per midweek of weekend

  • Verhuur bij zelf ophalen/terugbrengen € 35,00
  • Verhuur incl. door ons op laten zetten € 80,00*

8 x 4 meter (40 personen)

Per midweek of weekend

  • Verhuur bij zelf ophalen/terugbrengen € 50,00
  • Verhuur incl. door ons op laten zetten € 95,00*

Grotere tenten

Per midweek of weekend

Op aanvraag: 0578-691853 of  Mail ons

 

* Prijs geldt in de gemeente Heerde, Epe of Hattem. Opzetten in andere gemeenten is ook mogelijk tegen kilometervergoeding.

 

Tentverhuur in verschillende maten

Wij bieden uw party tenten aan in diverse maten. De maten 4 x 4 meter en 8 x 4 meter  hebben wij in eigen beheer. Andere maten tenten zijn ook verkrijgbaar in samenwerking met een ander verhuurbedrijf. Mocht u een tent willen, reserveer hem dan vroegtijdig.

Tenten laten opzetten of zelf doen

Bij de tenten zit een handleiding zodat u de tent  snel op kunt zetten . Er zijn 2 personen nodig om de tenten op te zetten. Er worden 4 zijdelen bijgeleverd zodat u desgewenst alle 4 de zijkanten dicht kunt doen. Ook kunt u ervoor kiezen om 2 of 3 zijdelen te bevestigen  De partytenten zijn waterdicht met een nokhoogte van ruim 3 meter en een doorloophoogte van ruim 2 meter. Wij kunnen de tenten uiteraard ook voor u opzetten.

Nog iets nodig?

Ook zijn wij het juiste adres voor o.a.: statafels, buffettafels, biertafels, borden en bestek, glaswerk, heaters, verlichting, etc.

folder-topslagerij-nooteboom-heerde

 

 

Bekijk onze Verhuurfolder