Over de Topslager-formule

Topslager Nooteboom is een ambachtelijke slager, die naast het assortiment rund-, varkens-, kalf- en lamsvlees van superieure kwaliteit, ook nog een grote variatie specialiteiten te bieden heeft. De Topslagerij is een echte “lekker eten” winkel, waar een assortiment eigengemaakte verse vleeswaren en worstsoorten voor u klaar liggen.

Traiteur assortiment

In het traiteur assortiment vindt u smakelijk bereide kant-en-klaar-maaltijden en heerlijke grill/braad-specialiteiten. Als zelfstandige Topslager-vakman wordt hij niet alleen gecontroleerd, maar ook gestimuleerd door de internationale organisatie van Topslagers.

Voordeel van een slagerij

In de gekoelde toonbank van onze slagerij treft u een uitgebreide keus verse specialiteiten aan, gemaakt door de Topslager-vakman. Wij geven u graag advies over de bereiding van ons 1e klas kwaliteitsvlees. Niets is Topslager Nooteboom en de medewerkers te veel, want bij ons wordt maatwerk geleverd. U hoeft bijvoorbeeld geen vier hamburgers te kopen terwijl u er maar drie nodig heeft. Dat geldt ook voor onze gourmet-, fondue-, steengrill- en barbecueschotels. We hebben hiervoor standaardschotels, maar we maken ook graag een vleesschotel met uw favoriete producten.

Ambachtelijke slager

Wij kopen ons vlees bij vertrouwde vaste leveranciers. We weten bijvoorbeeld precies van welke boerderij ons vlees afkomstig is. Dat is voor de consument een extra garantie voor een constante kwaliteit en versheid. De Topslager is een ambachtelijke slager. Dat wil zeggen dat we een groot deel van ons vleeswaren en worstsoorten zelf maken. Dat maakt ons uniek wat betreft de versheid van onze producten. Van het verse kwaliteitsvlees maken we veel soorten vleeswaren volgens eigen originele receptuur. Vers uit onze eigen worstmakerij naar de consument!

Gemaksproducten en catering

Voor uw gemak: kant-en-klaar-producten. Steeds meer consumenten hebben steeds minder tijd (of zin) om uitgebreid de maaltijd te bereiden. Natuurlijk haken wij daar op in met een smakelijk assortiment kantenklare kwaliteitsproducten uit eigen keuken. Ook hier geldt weer dat het zo vanuit de Topslager-keuken bij de klant in huis komt. Even opwarmen en klaar. Omdat afwisseling in dit assortiment belangrijk is, zult u vaak een wisselend assortiment aantreffen. Naast maaltijden hebben we ook volop verse grill/braad producten: pizza’s, gebraden gehaktballen, gegrilde kippenpootjes en nog veel meer. Om lekker van te snacken, als maaltijd, of voor een gezellig feestje. Trouwens, als u een feestje organiseert, kunt u een beroep doen op onze Topslager Catering!

Meer weten over de Topslager-formule?

Bel: 0578-691853 of  Stel een vraag